Lecture at LMS about my book

 

 

 

 

 

Den 19. februar 2015 havde jeg fornøjelsen af at holde et foredrag hos “Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade”.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade skrev:

“Som 27-årig blev forfatteren Charlotte Viby forladt af sin daværende kæreste, og bruddet førte hende ind i et spindelvæv af tanker om absolut kontrol over sin krop. Fraværet af mad, blev et af de midler, hun brugte til at bekæmpe sin krop med. Kampen mod anoreksien beskriver hun i bogen ”Mit tynde liv”.

Oplev Charlotte Viby, når hun den 19. februar fortæller om sin kamp mod anoreksi, om at vinde kampen og om at skrive en bog, der går helt tæt på”. Se opslaget

Det var en stor oplevelse for mig – og jeg var stolt over at kunne holde et udsolgt foredrag med mange positive henvendelser efterfølgende. LMS skrev:

“Det velbesøgte foredrag bød på historier fra Charlottes liv med anoreksi og om, hvordan hun er kommet ud på den anden side. Vi har efterfølgende fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagere, der oplevede foredraget som ærligt, rørende og inspirerende. En stor tak til Charlotte Viby for et vellykket foredrag med god energi. Vi kan medgive Charlotte de varmeste anbefalinger”.

Josephine Hjarsø, LMS

 

Skriv et svar

Dansk Dansk English English Italiano Italiano