The first blog post…

Så kan jeg også kalde mig en blogger … ikke at forveksle med en blotter, som min mand troede, at jeg sagde – første gang jeg præsenterede ham for idéen ; at blive blogger. Og hvorfor så det, spurgte han ?! Og min første indskydelse og umiddelbare svar var ; fordi jeg ikke kan lade vær’. Jeg kan ikke lade være med at skrive. Jeg mangler det, hvis jeg ikke har skrevet i lang tid. Det er ligesom en afhængighed …. et “drug” … et behov der skal dækkes, om du vil. Jeg kan ikke leve uden, hvilket blandet andet har resulteret i en bog, jeg har skrevet og udgivet. Men det er en helt anden historie, som jeg nok skal komme ind på senere. Lige nu vil jeg blot ønske dig velkommen til min blog. Til mit første blog indlæg …. Glæder mig allerede til at få startet. 

Har du spørgsmål til mig eller kommentarer så kast dem endelig ind på siden.

3 Replies to “The first blog post…”

 1. Tina Rytter Andersen siger: Svar

  Hej Charlotte

  Vi mødtes for en del år siden hos Bettina M., og jeg ville rigtig gerne skrive en privat besked til dig, du kan sikkert se min mailadresse, så hvis du har tid og mulighed må du meget gerne skrive på min e-mail.

  Bedste hilsner
  Tina

 2. Hej Charlotte

  Idet jeg tilfäldigt stödte paa din Blog og nu har läst alle dine indläg igennem, vil jeg blot give dig et kämpe ros og kompliment. Yederst interessant läsestof og isär naar jeg selv som dansker er bosiddende i Italien, synes jeg det er meget spändende at läse om hvilke oplevelser andre har med samme.

  Tusinde tak for dine “posts” og endvidere stor respekt til det som du eftersignede har formaaet at göre med dit “Tynde liv……”

  1. Tusind tak for de skønne ord Jan.

Skriv et svar

Dansk Dansk English English Italiano Italiano